lördag 16 oktober 2010

Fredag

Fredagen bjöd på en intressant rörelselektion med lite tävling, stå på huvuden och slänga sig över varandra. Intressant och extremt roligt. Sen gick vi ut i skogen för att träna vår tillit till varandra men även våra sinnen. Bindel över ögonen för att sedan få smaka, känna, lukta och höra på någonting. Intressant att ögonen försämrar ens andra sinnen så.
Gick i led i skogen också, varav den som ledde ormen var den enda som såg någonting. Hörseln blev mycket bättre efter ett tag och man kunde faktiskt höra åt vilket håll den främre delen av ormen gick innan vi själva svängde av åt det hållet. Intressant!

Efter lektionen åkte jag och Marina och lunchade på subway, mysigt värre. Skönt att slippa äta ensam (ganska skönt att slippa laga mat också). Vi satt och pratade och bara hade det mysigt ett tag innan vi insåg att tiden bara rann iväg och vi faktiskt var tvungna att röra på oss.

På kvällen gick jag och Caro och tittade på Magnus Betnér, sjukt roligt var det. Det var länge sen jag skrattade så sist, man skulle kunna säga att det behövdes. Jag hade aldrig trott att han skulle vara så bra, men det var han verkligen.

/I

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar