fredag 9 december 2011

Vikarie

Igår var jag sjukt trött och såg fram emot att få sova ut idag, men klockan halv åtta ringde de ut mig för vikariat. Tio i åtta (tjugo minuter senare) gick jag ut till bussen för att bege mig mot Molkom. Måste säga att jag är stolt över mig själv, för på de tjugo minuterna så duschade jag, sminkade mig, fönade håret, fixade håret och klädde mig. Inte dåligt. I vanliga fall brukar jag duscha i säkert tjugo minuter.

Har varit ganska nervös för att vara i mellanstadiet, men det gick jättebra. Eleverna var trots allt inte så stora och läskiga som jag tidigare trott. Kändes sjukt skönt när jag var på väg hem och jag insåg att det inte var den mardröm som jag tidigare trott (har alltid sett mig själv på lågstadiet).

I Karlstad regnar det, inte mycket till snö, så satte på mig skor efter det vädret. Kommer fram till Molkom och inser att det är snö där och under dagen så började det regna. Kan säga att jag hade blöta skor och strumpor när jag var på väg hem. Lämnade mer spår efter mig när jag gick i strumporna än när jag hade skorna på mig.

I morgon ska jag sova ut och ikväll ska jag bojkotta Idol och titta på film istället.
/I

2 kommentarer:

  1. Låter som vi kommit fram till samma sak idag. Verkligen nyttigt att prova på :)

    SvaraRadera
  2. Hej, har utsett nu en vinnare av
    120-paletten med ögonskuggor.
    Se i mitt inlägg om du vann.

    Om inte.. Så kommer det en ny tävling inom kort!

    SvaraRadera